top of page
justvege-img4.jpg

Olemme erikoistuneet vege ruokaan innovatiivisella twistillä. Street food, joka tekee sinut onnelliseksi!

plate1.png

OTA BRÄNDI HALTUUN!

Luo liiketoimintasi kasvavilla vege-markkinoilla!

Just Vege on kasvisruokien pikaruokaravintola. Olemme kasvava ja menestyvä ravintola-franchising-jälleenmyyjä, jonka tehtävänä on tarjota ravitseva, terveellinen ja edullinen vaihtoehto pikaruokalle ravintoloiden muodossa, jotka tarjoavat vain tuoreita ruokia hyvällä maulla. Franchise-edustajamme tunnustavat, että Just vege -konseptin tarkoituksena on täyttää markkinoiden tarve lihattomalle tuotevalikoimalle, joka tarjoaa paljon paremman kokemuksen suurelle määrälle kuluttajia, jotka haluavat vähentää lihan saantiaan mausta tinkimättä. 

 

Liity laajennukseemme ja opastamme pääsyäsi elintarvikkeiden vähittäiskauppaan Just Vege -

franchising -toiminnon avulla!

 

Myymme asiakkaillemme laajan valikoiman tuoreita aterioita: falafel, meze, hampurilaiset, kebab (seitan), salaatit. Just Vege- ravintola sopii kaikkiin vähittäismyyntiympäristöihin, ostoskeskuksiin, kaupunkien keskustoihin, rautatieasemille, lentokentille jne. Tehokkaalla ja ystävällisellä palvelulla Just vege tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisen makukokemuksen, joka kannustaa käymään meillä yhä uudestaan ja kertomaan meistä eteenpäin!

 

Miksi liittyä Just Vegeen?

 

Pikaruokamarkkinoiden arvo on yli miljardi euroa vuodessa. Pika-arkisten suosion kasvun ohella on selvää, että tämä sektori on valtava sijoitusmahdollisuus. Meillä on aivan uusi idea syödä terveellistä, tuoretta ja vastuullisesti tuotettua pikaruokaa, mikä tarkoittaa, että saavutamme laajat kohdemarkkinat.

 

Vaikka yhteistyö franchising-omistajien kanssa lisää kasvua, tiedämme, että se ei ole todellinen avain menestykseen. Todellinen avain on se meidän RUOKAJust Vege tarjoaa laajan valikoiman herkullisia makuja, jotka tuovat uusia asiakkaita ja tuovat uskolliset asiakkaat aina takaisin. Näemme sen joka päivä omissa ravintoloissamme. Franchise-asiakkaamme hyötyvät tästä vahvasta keskittymisestä. Menestyvinä ravintola-alan toimijoina tiedämme, mitä franchising-edunsaajat tarvitsevat menestyäkseen, koska ne ovat samoja asioita, joissa myös meidän on onnistuttava.

 

Teemme yksinkertaisen liittymisen Just Vege -palveluun hallituilla sisäänpääsykustannuksilla, ja myymälä sovittaa minimitasolla ylläpidettävät kustannukset laatua vaarantamatta.  

 

Tarjoamme täydellisen paikan päällä käytännön koulutuksen sekä työterveys- ja työturvallisuuskoulutuksen. Opetamme sinua hallitsemaan voittoja, tappioita ja kassavirtaa. Avainhenkilöille tarjoamme myös tuote- ja baarityöskentelyn koulutusta. Tarjoamme tarvittaessa ohjeita työntekijöiden rekrytointiin.

 

Mikä tekee onnistuneen Just Vege- franchising- edunsaajasta?

 

Sinulla on oltava jonkin verran perustason yrityskokemusta ja pystyttävä tekemään järkeviä liiketoimintapäätöksiä. Sinun tulisi ottaa käytännönläheinen lähestymistapa Just Vege -yritykseesi. Tarjoamme jäsennetyn liiketoimintamallin, jota sinun tulisi olla valmis noudattamaan menestyksesi varmistamiseksi. Sinulla on oltava tarvittavat taloudelliset varat sijoittaa myös Just Vege -konseptiisi. Ateria- tai ravintolakokemus on etu, mutta ei välttämätöntä.

 

Jos haluat oppia lisää Just Vege -sivuston avaamisesta, kysy vain alla olevasta osoitteesta

tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: justvege@justvege.fi

bottom of page